IiroOrava

Rajat kiinni jo rajakkien järjen porteilla?

Loppuviikosta lienee itse kukin seurannut aktiivisesti medioita. On tapahtunut paljon. Nizzan iskuista haluaisin todeta erään päivänselvän asian, joka ei kuitenkaan kaikille selvä ole.

Vaikka ei olekaan tuomitsemassa kaikkia maailman muslimeita terroristeiksi, ei se tarkoita, että hyväksyisi Nizzan iskut ja muut islamistien terroriteot. Koittakaas nyt vaja...rajakit viimein tajuta tämä.

Mutta ettehän te tajua. Suollatte vaan sitä samaa p*skaa, mitä tähänkin asti ja sitten ihmettelette miksi joku saattaa vihata länsimaalaisia. Oletatte pelottelemienne lasten kasvavan rakastamaan teitä ja haukkumienne naisten vain hymyilevän teille kadulla.

Rajakit tykkäävät syyttää vihervasemmistoa asioista, joista nämä eivät pääse edes päättämään; sanoa, että tämäkin isku on taas vihervasemmiston unelmaa. Rajakkien juttuja seuranneena vaikuttaisi kuitenkin siltä, että tämä on enemmänkin heidän unelmaansa. He pääsevät taas tuomaan omia sairaita aatteitaan esiin - nyt muka syyn kanssa. Lisäksi on todella alhaista käyttää kuolleen lapsen kuvaa keppihevosena omalle rasistiselle ideologialleen. Mistäs rajakit tiedätte, vaikka lapsi olisikin muslimi?

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (27 kommenttia)

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

Risikko julisti ettei Suomi saa olla mikään umpio vaan meidän on otettava terroristeja Suomeen koska muutkin ottavat. EU:n virallisen liturgian mukaan kaikki maahanmuuttajat ovat rikkaus ja voimavara.

Käyttäjän ResCordis kuva
Veikko Savolainen

Minun puolestani lämpimästi tervetuloa maahanmuuttajat, kaikki paitsi ne aivan oikeaoppiset ei-vääräuskoiset!

Käyttäjän jpvuorela kuva
Jari-Pekka Vuorela

Kahdeksan lukutaidotonta suosittelee kunnianloukkausta. Uskotteko vakavissanne Risikon julistaneen, että "meidän on otettava terroristeja Suomeen koska muutkin ottavat".

Ministereillä on paksu nahka, mutta makkosten kieli on mennyt sellaiseksi, että joskus toivoisi loukattujen nostavan kanteita näistä jutuista.

Käyttäjän timonenonen kuva
Timo Nenonen

Hyvät kommentit saavat suosituksia, huonot ei.

Miksikähän J-P. Vuorelan kommentin saldo on nolla?

Käyttäjän Timoteus kuva
Timo Huolman

On täysin ansiotasi että minäkin suosittelin ko kommenttia.

Käyttäjän jpvuorela kuva
Jari-Pekka Vuorela Vastaus kommenttiin #18

Kymmenen lukutaidotonta suosii kunnianloukkausta.

Käyttäjän PasiRipari kuva
Pasi Ripari

Neljä teeskentelevää mielensäpahoittajaa suosittelee kommenttia. Vastaan kysymykseesi: Ei, kukaan ei todellakaan vakavissaan usko Risikon julistaneen "meidän on otettava terroristeja Suomeen koska muutkin ottavat". Ei kukaan. Joten voitaisiinko olla teeskentelemättä että joku muka missaisi tämän ilmiselvän kärjistyksen.

Käyttäjän jpvuorela kuva
Jari-Pekka Vuorela Vastaus kommenttiin #26

Se ei ole "kärjistys" vaan ilmiselvä kunnianloukkaus. Paula Risikko ei ole julistanut, että Suomeen pitää ottaa terroristeja. Pasi Ripari ei, luullakseni, ole joukkomurhaaja, joten jos väittäisin hänen olevan, se olisi kunnianloukkaus.

Kun sanon kunnianloukkauksen suosittelijoita lukutaidottomiksi, olen kohtelias. Oletan, että he eivät halua suosia rikollisuutta tahallaan vaan ainoastaan ymmärtämättömyyttään.

Käyttäjän jarmolauros kuva
Jarmo Lauros

On todella alhaista käyttää kuolleen lapsen kuvaa, aina "venepakolaisten" rantakuvista lähtien.

Käyttäjän IiroOrava kuva
Iiro Orava

Itse näen nämä eriasioina. Kuva hukkuneesta pakolaislapsesta kertoo mitä koko ajan tapahtuu, sen enempää mitään ideologiaa ajamatta. Kun taas nyt rasistit käyttävät kuolleen lapsen kuvaa ajaakseen omaa pimeää aatettaan. Jos lapsi olisi muslimi, he todennäköisesti ennemminkin juhlisivat. Muutenkin muslimien oikeudet kiinnostavat heitä vain silloin, kun pääsevät käyttämään sitä lyömäaseena muslimeita kohtaan.

Käyttäjän OulaLintula kuva
Oula Lintula
Käyttäjän jarmolauros kuva
Jarmo Lauros

Lintula:
Rajakki on kaiketi ihminen, joka ympäri maailman pitää omistaan huolta. Perhe, suku, heimomme, valtiomme. Tämmöisiä heimoja löytyy jopa Afrikastakin. No jaa. Noista ruotsalaisista en oikein tiedä kun en suomalaisiakaan enään ymmärrä.

Käyttäjän IiroOrava kuva
Iiro Orava

Rajakki on rasistinen ihminen, joka suu vaahdossa demonisoi joka ikisen muslimin lapsesta aikuiseen, haluaa sulkeutuneen Suomen, ei yleensä osaa kirjoittaa, isäm maallinen, muka suomalaisten puolella, todelliisuudessa enemmänkin nolaa ja häpäisee esim. veteraaneja.

Tiivistettynä ihminen, joka ylitsevuotavine fiksaatioineen on jo todellisuudesta vieraantunut.

Oletan, että sana tulee Rajat kiinni -ryhmän nimestä samaan malliin, kuin "suvakki" tulee suvaitsevaisesta.

Käyttäjän OulaLintula kuva
Oula Lintula

"Rajakki on rasistinen ihminen, joka suu vaahdossa demonisoi joka ikisen muslimin lapsesta aikuiseen, haluaa sulkeutuneen Suomen, ei yleensä osaa kirjoittaa, isäm maallinen, muka suomalaisten puolella, todelliisuudessa enemmänkin nolaa ja häpäisee esim. veteraaneja. "

Kiitos määritelmästä. Seuraavaksi voisi kysyä, onko näitä olemassa sen vertaa että heille ylipäänsä on kannattanut luoda oma terminsä, ja kannattaako heille antaa mainetta yhden blogikirjoituksen vertaa.

Käyttäjän IiroOrava kuva
Iiro Orava Vastaus kommenttiin #24
Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

"tämäkin isku on taas vihervasemmiston unelmaa."

Vihervasemmisto on toivottanut kaikki muslimit tervetulleiksi ajattelematta tulevia ongelmia joista on kyllä varoitettu. Sanoisin etteivät opi tästäkään tapauksesta. Naiiveja ihmisiä viedään yleensä kuin litran mittaa ja syyttömiä kait vajavaisuksiinsa ovat.

Harri Immonen

Plogistin mielestä on sairautta kyseenalaistaa elintasopakolaisten vuodesta toiseen jatkuva elätys verovaroin. Hmm.. Olen eri mieltä.

Käyttäjän joukorep kuva
Jouko Repo

Toivotaan,että terrori EU n alueella saadan loppumaan näillä nykyisillä toimilla. Toivomisestahan nyt on kysymys.

Rajat levällään, surraan yhteisesti, kauhistellaan ja puhutaan ummetlammet Euroopan vastuusta, sekä terrorismin perusteista ja uskonnon olemattomasta osuudesta terroriin. Tutkitaan laajalti ongelmia tulijoiden integroinnin epäonnistumisesta ja mietitään otsat kurtussa, kuinka tilanne saadaan paremmaksi. Onko saatu. No ei.

Inhottava kysymys kuuluukin. Montako kertaa pitää poskea kääntää, ennenkuin itsesuojeluvaisto alkaa toimia ?

Olisiko nyt aika kuitenkin laittaa ne rajat kiinni ja tsekata jo maahantulleiden tilanne. Palauttaa heti ylimääräiset ja koittaa estää paikallisten Imamien kiihottamispuheet ( Gävle, Aarhus ihan esimerkkeinä ). Ei lisätulijat Eurooppaan nimittäin tilannetta rauhoita, eivätkä tuo vakautta.

Käyttäjän IiroOrava kuva
Iiro Orava

En sanokaan, että tilanne olisi jotenkin mukava tai ihana. En ole itse toivottamassa minkään tason ääriainesta Eurooppaan. Kannatan elintasopakolaisten palauttamista, samoin toivon terroritekoihin osallistuneiden tuomitsemista maassa, jossa ovat tekoihin syyllistyneet. Pidän itseäni maahanmuuttokriittisenä, mutta en suvaitse rasismia tai vainoa, joka aiheuttaa pelkkää pahaa. Siksi mietinkin heitä, jotka esiintyvät täällä muka jonain isänmaan etuja ajavina. Muslimien vaino aiheuttaa vain lisää katkeruutta ja terrorismia.

Käyttäjän HannuTuulasvaara kuva
Hannu Tuulasvaara

Ei Nizzan isku ole varmaankaan vihervasemmiston unelma, vaan pahinta, mitä heidän aatteelleen voi tapahtua. Jokainen isku osoittaa vääjäämättömästi, mihin monikulttuurisuuden suosiminen johtaa. Pian tulee aika, kun vihervasemmistonkin on tunnustettava rajojen sulkemisen tarpeellisuus ja monikulttuuristen valtioiden luomisen mielettömyys.

Käyttäjän joukorep kuva
Jouko Repo

Monikulttuurisuutta on hyvä käydä tutkimassa Saudi-Arabiassa. Eikä se näytä oikein muuallakaan lähi-idässä pelaavan. Israelissakin aika huonosti. Turkissakaan ei hurraata huudeta Kurdeille. Esimerkkejähän riittää.

Neuvostoliitto yritti suuressa viisaudessaan sulattaa kaikki kansat samaan kuosiin. Jäi projekti hiukan vaan kesken. Reissussa tuli ruumiita ja kansakuntia alistettiin kaksin käsin ja tulivoimalla.

Siellä olis ollut vihreille suoran demokratian mallia.

Käyttäjän markok kuva
Marko Kivelä

Käytännössä jokaisessa länsimaassa on suhteessa paljon enemmän maahanmuuttajia kuin Suomessa, myös muslimi-sellaisia. Niissä kaikkein menestyneimmissä maissa se monikulttuurillisuus, on paljon vahvempana kuin täällä.

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen Vastaus kommenttiin #22

"Niissä kaikkein menestyneimmissä maissa se monikulttuurillisuus, on paljon vahvempana kuin täällä."

Ranska on esimerkki monikulttuurisuuden ihanteista.

Käyttäjän markok kuva
Marko Kivelä Vastaus kommenttiin #23

Itse olisin nostanut Sveitsin ;)

Käyttäjän ResCordis kuva
Veikko Savolainen

Oravan Iiro tokaisee ennen ainuttakaan kommenttia ilmeisesti päänsisäiselle keskusteluseurueelleen: "Mistäs rajakit tiedätte, vaikka lapsi olisikin muslimi?"

Ilmeisesti Iirolle et consortes juuri tuon nimenomaisen tapetun lapsen uskontokulttuurinen tausta on jotenkin merkitsevä - miksiköhän? Muulta kuin uskonnolliselta kannalta tarkastellen luulisi olevan Iirollekin ihan samalla tavalla järkyttävää ja tuomittavaa minkä kulttuuripiirin lapsia murhataan, tai aikuisiakin. Enemmän luusisi kiinnostavan, mistä tuollaisia uhrejansa valikoimattomia tai valikoivia massamurhaajia sikiää.

Luultavasti uskontotausta on valikoitunut satunnaisesti Ranskan itsenäisyyspäivän juhlijakunnan mukaiseksi. Ainakaan kaikkia mahdollisesti "ei-vihollisuskoisia" ei ole aktiivisesti suljettu pois uhrikunnasta, sikäli kuin se olisi onnistunutkaan esimerkiksi WhatsAppia varoittamiseen käyttäen. Lehtitietojen mukaan myös ainakin yksi naisuhri on ollut islaminuskoinen, ns. vääräuskoinen muslimi eli ei jihadin kannattaja ja täten oikeaoppisten kuten Isisin kannalta ihan yhtä sopiva uhri kuin ranskalaislapset ja vaikka suomalaiset nizzalaiseläkeläiset. Mikäli hän kuitenkin olisi ollut sisimmässään jihadin kannattaja, hän onkin nyt marttyyri ja paratiisissa. Siellä ei taida kyllä olla naismarttyyreille luvassa samanlaisia hekumallisia palkintoja kuin miehille eli 'tusinoittain meheviä rusinoita' etc.

Onko muuten lukijakunnassa mahdollisesti olevilla islam- ja tasa-arvoasiainasiantuntijoilla tarkempaa tietoa naismarttyyrien asemasta paratiisissa yleensä miesurhoihin verraten - ja onko taivaaseenpääsyproseduureissa sinänsä olemassa jonkinlaista ilmeistä tai piilevää käytännön lasikattoa? Maallisessa elämässähän nämä asiat eivät taida olla muslimimaailmassa juuri paremmalla mallilla muin kristillisessä tai muussakaan kulttuuripiirissä.

Onkos lukijoilla tarkempaa tietoa siitä, mitä koraanista jossain vaiheessa sopimattomina poistetut ns. 'saatanalliset jakeet/säkeet' olivat joihin kai Salman Rushdiekin on viitannut? Tiettävästi niissä olisi puhuttu naishahmoista sopimattomasti eli ei palkintoneitsyinä, vaan jotenkin islamistisovinistisesta näkökulmasta katsoen tuomittavaan tapaan 'pyhinä' olentoina miesten tapaan. Liekö urbaanilegendaa vai turbaanitotta? Joka tapauksessa ennakkotapaus koraanin tekstisiivouksesta on olemassa, joten uususkonpuhdistuskin voisi teoriassa olla mahdollinen myös väkivaltaan yllyttävien rivien poistamiseksi.

Islamilainen Valtio on ottanut vastuun Nizzan iskusta, niin kuin sillä on tapana silloin kun sen ohjeistama isku jossain päin maailmalla onnistuu riittävän hyvin sen julkisuus- ja tuhokriteerein mitattuna. Johtavat imaamit ja mullahit ja muslimineuvostot puolestaan tuomitsevat kyllä terrorismin juhlapuheissaan niin kuin kristitytkin ym. hengenmiehet, mutta eivät vastuullisina uskontokuntajohtajina kuitenkaan tee juurikaan mitään puhdistaakseen väkivaltaan yllyttäviä jakeita esimerkiksi mielestään pyhästä kirjasta, joka puhuu Pyhästä sodasta velvoittaen ja hekumallisia palkintoja luvaten. Aikaa olisi muhamettilaisillakin ollut keskiajasta ja renessanssista alkaen siivota uskontotekstejä edes kristinuskon raamatun ja muiden suurten uskontojen edelleenkin hieman liian sotaretoriselle tasolle.

Saisinko pyytää blogistilta ja muiltakin asiantuntijalausuntoa siitä, mihin rajakki-suvakki/vuohi/lammaskategoriaan luokittelisitte Alan Salehzadehin "islam-asiantuntijuuden" ao. kannanottojen perusteella, joissa peräänkuulutetaan jonkinmoista reformaatiota ihan siihen valtavirtaislamin fundamenttikaanoniin, jota tiettävästi vastuulliset muslimijohtajatkin edustavat sekä pidetään aiheettomana syyttää Euroopan terrori-iskuista meidän yhteiskunnallista suvaitsemattomuuttamme ja kotoutuksen puutteita:

"Koraanin mukaan oikean muslimin täytyy ehdoitta noudattaa kaikkia Koraanin jakeita. Tietyt Koraanin yhteiskunnalliset ja poliittiset säännöt ovat sellaisia, että jos niitä noudattaa, profiloituu väistämättä fundamentaaliseksi äärimuslimiksi. Maltilliset muslimit eivät siis noudata kirjaimellisesti Koraania tai sharia-lakeja. He noudattavat ainoastaan hengellisiä suosituksia, mutteivät sotilaallisia, poliittisia tai taloudellisia osia. Jihadistiset ryhmittymät noudattavat kaikki islamin sääntöjä."
- http://blogit.iltalehti.fi/alan-salehzadeh/2015/12...

"Turha siis väittää, että iskujen taustalla on huono integraatiopolitiikka. Kaikkien iskujen takana on poliittinen islam. Piste." - Terveisiä Nizzasta:
- http://blogit.iltalehti.fi/alan-salehzadeh/2016/07...

Valitettavasti Nizzan iskun tekotapa ja epäillyn mahdollisesti myöhemmin vahvistettava tausta antavat viitteellistä aihetta pelätä, että kyseessä saattaisi jälleen kerran olla sairaalloisella tavalla uskonnolliseen fanatismiin ja sen äkkiradikalisoitumiskehityksen kautta omaksuttavaan tartuntaan liittyvä tapaus. - Joko muuten ne ihan oikeasti saatanallisimmat säkeet voitaisiin puhdistaa kaikkien suurten kulttuurien pyhistä kirjoista, jottei uskontoa enää voisi käyttää silmittömän väkivallan pyhittäjänä ja Pyhän sodan miekkalähetyksen rekrytointitapeisiin? Ks. lähemmin http://rescordis.puheenvuoro.uusisuomi.fi/220010-j...

Käyttäjän SibilYanev kuva
Sibil Yanev

Toimituksen poiminnat