IiroOrava

Huhtasaariko kansan asialla?

Perussuomalaisten kannattajista monet hehkuttavat, miten Huhtasaari on Suomen kansan asialla. Kuten isänmaallisuuden ja kristinuskonkin, niin nyt perussuomalaiset koittavat määritellä mitä mieltä kansa on. Katsotaanpa Huhtasaarta ja kansaa yhdistäviä asioita.

 

Evoluutio?

Huhtasaari: ei,  Suomen kansa: kyllä

 

Ilmastonmuutos ihmisen syytä?

Huhtasaari: ei,   Suomen kansa: kyllä

 

Eutanasia?
Huhtasaari: ei,   Suomen kansa: kyllä

 

Tasa-arvoinen avioliittolaki?
Huhtasaari: ei,   Suomen kansa kyllä


Presidentin valtaoikeuksien lisääminen?
Huhtasaari kyllä,    Suomen kansa: kyllä

 

Trump?
Huhtasaari: kyllä,    Suomen kansa: ei (tämä perustuu hyvin vahvasti omaan empiriaani aktiivisena somekäyttäjänä, mitään kyselyä en löytänyt, mutta jos jenkit itsekin vastustaa..)

 

NATO?
Huhtasaari: ei,   Suomen kansa: ei

 

Maassa maan tavalla?
Huhtasaari: ei (teot puhuu puolestaan),  kansa: kyllä


Viimeisiin otetaan mukaan veteraanien mielipiteet mukaan, koska minun mielestäni veteraanit ovat suomalaisia isolla ässällä ja kaikki meistä (melkein kaikki) arvostaa veteraanit korkealle.

 

Maahanmuuttajat/pakolaiset?
Huhtasaari ei,   kansa: lisää maahanmuuttajia,   veteraanit: pakolaisia otettava

 

EU-jäsenyys?

Suuntaa-antavassa kansanäänestyksessä tehtiin kuten kansa silloin halusi ja EU:n kannatus on kasvanut. Huhtasaari tunnetusti haluaa eroon EU:sta kansan tahdon vastaisesti. Veteraanit taas ovat erityisen EU-myönteisiä. Eli tässäkin erimieltä.

 

Huhtasaari presidentiksi?

Huhtasaari: oletettavasti kyllä (vaikka ei taida tietää edes mihin on ehdolla),   Suomen kansa: ehdoton ei.

 

Eli onko Huhtasaari kansan asialla, vai onko tämä vain yksi harha lisää monen persun päässä? Jos tuo sama kysely tehtäisi Venäjän kansan kanssa, niin Huhtasaarella olisi varmasti paljon enemmän yhteistä heidän kanssaan. Olenkin kirjoittanut täällä aikaisemmin, että maassa maan tavalla tai maasta pois. Huhtasaari ei osaa olla maassa maan tavalla, niin ehkä hän voisikin pyrkiä Venäjän presidentiksi, koska yhtä realistista se on, kuin ne asiat, joita Huhtasaari lupaa presidenttinä täällä tehdä.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

6Suosittele

6 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (99 kommenttia)

Käyttäjän IiroOrava kuva
Iiro Orava

Tuli tässä vielä mieleen, kun 2015 olisi ollut valmius palauttaa rajatarkastukset rajoille http://www.lentoposti.fi/uutiset/rajavartiolaitoks..., mutta tämä ei Huhtasaarelle ja kumppaneille sopinut silloin, kun itse olivat hallituksessa ja olisivat voineet asian oikeasti tehdä, mutta nyt, kun tilanne on rauhoittunut, niin nyt halutaan rajatarkastukset. Kysyin RVL:ltä, paljonko pakolaisia tulee rajan yli. Vastaus oli: parikymmentä kuussa. Tämän joukon takia on siis vaikeutettava kymmenien miljoonien. lähinnä suomalaisten ja ruotsalaisten elämää ja elinkeinoa. Pelkästään Tornion rajan ylittää vuosittain 12 miljoonaa ihmistä. Jossain uutisissa tai vaalintentissä sanottiin, että raja ylitetään vuosittain 50 miljoon kertaa, mutta kaikki tämä vaan hankalaksi ja Tornio tukkoon, koska Huhtasaari haluaa kiusata paria sataa pakolaista.

Käyttäjän IiroOrava kuva
Iiro Orava

Saahan täällä äänestää mitä lystää. En vain oikein siedä sitä, että käytetään tietynlaisia ihmisiä hyväksi puhumalla p*skaa.

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen

Minusta tämmöinen kirjoitus kertoo enemmän kirjoittajasta kuin sen kohteesta. Sehän on selvää, etteivät kaikki äänestä Huhtasaaren Lauraa, mutta että yhtä ehdokasta pyritään esittämään kielteisessä valossa ilman paremman ehdokkaan esille tuontia, on juuri se outous.

Vaikka Niinistön mollaaminenkin olisi tyylitöntä, sen vielä voisi ymmärtää sillä, että hän on nyt hakemassa jatkokautta ja sillä, että hän on mielipidemittauksissa selvästi kärjessä.

Juuri kuulin, etteivät kaikki tykkäisi Vihreiden Haavistostakaan presidenttinä. Sitähän se demokratia on, ettei kaikista ehdokkaista tarvitse tykätä, mutta hyvä vaalityö tuo esille parasta ehdokasta.

Käyttäjän IiroOrava kuva
Iiro Orava

Eli Huhtasaarta ei saa esittää kielteisessä valossa. Voin tuoda paremman ehdokkaan myös tässä esiin: kaikki. Jopa Väyrynen on mielestäni parempi vaihtoehto.

Kyllähän minullakin on nyt täysi oikeus ottaa kantaa tähän persujen möykkämiseen ja p*skan jauhantaan.

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen

Lauran laariinhan se sataa, että en minä sinua enempää moiti ja kannatan äänioikeutta myös sinulle.

Käyttäjän IiroOrava kuva
Iiro Orava Vastaus kommenttiin #27

On se persuilla aika mielenkiintoinen tuo ajatuksenjuoksu.. Huhtasaari väittää ajavansa suomalaisten asiaa, mutta on isoimmissa kysymyksissä, paitsi NATO-kysymyksessä eri linjoilla kansan enemmistön kanssa. Minä tuon tässä nämä kansan näkemykset esiin, niin alkaa helvettillinen valitus ja sitten perään toteat, että sataa Huhtasaaren laariin. No kerro nyt edes miten? Mitän tuon Huhtasaaren harhaisen kuvitelman kyseenalaistaminen sataa hänen laariinsa?

Jos Haavisto väittäisi, että hän haluaa 6 miljoonaa pandaa Suomeen ja vihreät huutaisivat, että se on kansan tahto, niin kyllä kyseenalaistaisin senkin.

Taitaa tässä olla enemmän kyse siitä, että tällä perussuomalaismyönteisellä palstalla ei vaan tykätä, kun Huhtasaaresta tai perussuomalaisista kirjoitellaan negatiivisesti. Myönnän tämän olevan aika rajus ja jopa menevän pilkan puolellekin, mutta samaa ja paljon pahempaa persut jatkuvasti itse harjoittaa.

Käyttäjän ErkkiJohansson1 kuva
Erkki Johansson

Saa Huhtasaarta valaista ihan millaisella valolla haluaa, hänhän on itse asettunut estradille valaistavaksi.

Mutta mielenkiintoisempiin aiheisiin: Kuka sinun mielestäsi olisi sopivin Suomen presidentiksi? Sinä jätit tämän mielenkiintoisen detaljin mainitsematta. Ja tietenkin, olisi mukava myös nähdä lista syístä minkä vuoksi hän on paras.

Käyttäjän MattiKarnaattu kuva
Matti Karnaattu

Meni väärin.

Demokratian idea on se, että joku suhmuri ei pääse aiheuttamaan niin paljoa vahinkoa. Toisin sanoen on tärkeämpää huolehtia siitä, että äänestää niin ettei mikään selvästi kelvoton tapaus pääse virkaan. Eli vaalitaktikointia voi tehdä.

Pekka Pylkkönen

Eikö tuossa lukenut että 13% veteraaneista haluaa lisää pakolaisia?

Käyttäjän IiroOrava kuva
Iiro Orava

Kiitos huomautuksesta. Oli ihan pieni ajatuskatkos käynyt tuossa. Homma korjattu

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

"Ilmastonmuutos ihmisen syytä?

Huhtasaari: ei, Suomen kansa: kyllä"

Jotkut varmaan uskoisivat jos media aivopesisi vuosikausia että jääkausi loppui kun suomalaiset polttelivat nuotioita jään alla.

Käyttäjän IiroOrava kuva
Iiro Orava

No niin, mediakortti heitetty. Median ei siis pitäisi uutisoida kiistattomista tutkimustuloksista, koska persuista se on aivopesua. Mistähän sitöä sitten saa uutisoida? Pelkästään maahanmuuttajien rikoksista? Miinus Junes Lokan ja Marco De Witin kaltaisten rikokset?

Käyttäjän jockerantanen kuva
Jocke Rantanen

Nuo ”tutkimustulokset” eivät ole ollenkaan kiistattomia. On olemassa valtava määrä tutkimuksia jotka eivättue teriaa CO2 vaikutuksista.
Ilmasto aina ollut jatkuvassa muutostilassa lämpöise,pään - kylmempään.
Nuo. .itteesi eivät muutoinkaan pidä paikkaansa.
Ja mitä tekemistä ihnisen uskolla on tällaisen asian kanssa. Rehellinen ja rohkea ihminen kun uskaltaa esiintyä omana itsenään.

Käyttäjän MattiKarnaattu kuva
Matti Karnaattu Vastaus kommenttiin #60

Se tiedetään tosiasiaksi, että CO2 on kasvihuonekaasu. Siellä vaan on kasvihuonekaasuina myös vesihöyry ja metaani ja vesihöyry näistä vahvin ja CO2 heikoin. Vesihöyry kun taas on pilvinä siellä niin se taas hassunhauskasti heijastaa auringonvaloa pois takaisin avaruuteen ja samalla myös estää maailmaa lämpenemästä. Jäätiköiden sulaminen taas lämmittää maailmaa kun auringon energia ei heijastu niistä pois.

CO2 määrä on noussut selvästi ilmakehässä ja se tiedetään ihmisen aiheuttamaksi.

Se mistä asiasta on voitu vääntää on se, että miten paljon se CO2 pitoisuus siellä sitten tosiasiassa vaikuttaa kun riittävän tarkkoja malleja ei ole olemassa.

Mutta yksi asia tiedetään myös todeksi: Ilmasto kiistattomasti lämpenee ja tosin kuin muissa muutoksissa, ilmaston muuttumisen nopeus on hälyttävän nopea. Se lämpenemisen nopeus on hälyttävää koska siihen ei ehditä sopeutua.

Ilmastohistoriasta tiedetään ilmastossa on pientä muutosta mutta se on kuitenkin aina ns. tasapainotilassa, ja sitten kun se muuttuu tarpeeksi se voi siirtyä toiseen tasapainotilaan. Se tasapainotilasta toiseen siirtyminen liittyy siihen, että on feedback ilmiötä että kylmeneminen tai lämpeneminen ruokkii itseään, kuten esimerkiksi noiden jäätiköiden poistuminen ruokkii lämpenemistä ja tarpeeksi kun jäätyy niin voi mennä koko planeetta jäähän.

Ja miksi tuon pitäisi sitten liikuttaa niin riippumatta siitä mikä sen ilmaston muutoksen tekee niin tiedetään se, että erilaisissa lajien joukkotuhoissa ollut rajua ilmaston muuttumista suuntaan tai toiseen. Esimerkiksi dinosaurukset tuhonneessa joukkotuhon yhteydessä ilmasto lämpeni viisi astetta.

Tässä siis puhutaan asioista mitkä voivat johtaa ihmisten tuhoon.

Käyttäjän jockerantanen kuva
Jocke Rantanen Vastaus kommenttiin #92

Kannattaisiko käydä kansakoulu uudelleen?

Pilvet eivät ole vesihöyryä vaan tiivistynyttä vettä.

Vesihöyry on täysin läpinäkyvää, (tietyissä rajoissa)

Käyttäjän PetriPirskanen kuva
Petri Pirskanen

Haluan tuoda tähän oman näkökannan kansan mielipiteestä...

Evoluutio?

Huhtasaari: ei, Suomen kansa: kyllä

Samaa mieltä, tosin uskovaisia on PALJON ja monet uskovat Jumalaan, joten..

Ilmastonmuutos ihmisen syytä?

Huhtasaari: ei, Suomen kansa: kyllä

Tästä olen erimieltä, monet pitävät tätä kaksijakoisena kysymyksenä, kuten itsekin. En usko että tämä on täysin ihmisen syytä, vaan nopeutamme kyseistä ilmiötä.

Eutanasia?
Huhtasaari: ei, Suomen kansa: kyllä

Samaa mieltä kanssasi, tosin Suomen kansasta en menisi vannomaan

Tasa-arvoinen avioliittolaki?
Huhtasaari: ei, Suomen kansa kyllä

Pienellä enemmistöllä samaa mieltä kanssasi

Presidentin valtaoikeuksien lisääminen?
Huhtasaari kyllä, Suomen kansa: kyllä

Ehdottomasti pitäisi lisätä.!

Trump?
Huhtasaari: kyllä, Suomen kansa: ei (tämä perustuu hyvin vahvasti omaan empiriaani aktiivisena somekäyttäjänä, mitään kyselyä en löytänyt, mutta jos jenkit itsekin vastustaa..)

Veikkaan että suurin osa kansasta ei välitä!

NATO?
Huhtasaari: ei, Suomen kansa: ei

Näin se on!

Maassa maan tavalla?
Huhtasaari: ei (teot puhuu puolestaan), kansa: kyllä

Huhtasaari: KYLLÄ! Ja kansa KYLLÄ!

Viimeisiin otetaan mukaan veteraanien mielipiteet mukaan, koska minun mielestäni veteraanit ovat suomalaisia isolla ässällä ja kaikki meistä (melkein kaikki) arvostaa veteraanit korkealle.

Veteraanejen mielipiteellä ei ole sen isompaa merkitystä.. Arvostan mitä he ovat tehneet, mutta nykyaika ei vastaa heidän käsitystään, joten en välitä sen enempää mitä he sanovat kuin joku muu vanhus.

Maahanmuuttajat/pakolaiset?
Huhtasaari ei, kansa: lisää maahanmuuttajia, veteraanit: lisää pakolaisia

Suomalaiset eivät tahdo lisää pakolaisia eikä maahanmuuttajia jotka eivät työllisty!
Jopa Huhtasaari tahtoo korkeatasoista maahanmuuttoa sellaista jotka aloittavat täällä yrityksiä tai työlistyvät!

EU-jäsenyys?

Suuntaa-antavassa kansanäänestyksessä tehtiin kuten kansa silloin halusi ja EU:n kannatus on kasvanut. Huhtasaari tunnetusti haluaa eroon EU:sta kansan tahdon vastaisesti. Veteraanit taas ovat erityisen EU-myönteisiä. Eli tässäkin erimieltä.

Eu-jäsenyydestä ei voi sanoa kansanmielipiteestä mitään ellei tehdä uutta kunnon kansanäänestystä!! Nykyinen EU ei ole sitä mitä äänestivät 90-luvulla!

Muuten aika hauska ja naurettava blogi jossa yrität ?mustamaalaata? Huhtasaarta?

Käyttäjän IiroOrava kuva
Iiro Orava

Enemmänkin yritän kumota sen persujen ylläpitämän valheen, että Huhtasaari olisi kansan asialla. Eikö näin saisi tehdä? EU:n kannatuksesta on tehty monia kyselyita ja aina on oltu EU-myöntieisä. Useimmissa enemmän kuin vähemmän.

Käyttäjän PetriPirskanen kuva
Petri Pirskanen

Saat tietysti.. Mutta kyllähän muutkin sanovat että ovat kansanasialla jne. Jopa Niinistökin pitäisi olla kansan enemmistön, jokaisen presidentti.. Mutta eipä taida ollakkaan..

Ei kukaan ikinä jokaisessa asiassa ole kansanenemmistön puolella, Ei vihreät,ei PS, Ei kukaan.. Mutta se tosiasia on sanottava että Huhtasaari on eniten Suomalaisten asialla ja Suomenvaltion, Suomenmaaan puolella, Mutta se että haluatko sinä ja moni muu ajatella Suomi ensin ja muut sitten on eriasia.
Vai pidätkö jokaista ihmistä yhtätärkeänä, Suomalaisen ja irakilaisen/Lähi-idän, ja pudotatko Suomalaisien elinoloja ja surkistat meidän tilannetta (todella surkeaksi) Jotta parannat muutaman 0,001% irakilaisen elämää..

Huhtasaarta äänestää ne jotka pitävät Suomenkansalaisia/suomalaisia/Kulttuuria ja ihmisiä ykkäsasiana.

Käyttäjän IiroOrava kuva
Iiro Orava Vastaus kommenttiin #11

Paskat on. Sano yksikin asia, jossa Huhtasaari on kansan asialla?

En ole kuullut kenenkään muun mainostavan ja niin psykoottisesti huutavan olevansa kansan asialla, kuin Huhtasaari. Niinistölläkin taisi olla joku "koko kansan" -juttu. Missä on sanottu, että suomalaisten oloja pitää kurjistaa, jotta irakilaisille saadaan paremmat olot? Suomalaisten oloja on kurjistettu jo pitkän aikaa ja samat ongelmat täällä on ollut pitkän aikaa. Te vain olette niin törkeitä, että käytätte mm. kodittomia keppihevosena maahanmuuttajia vastaan.

Käyttäjän PetriPirskanen kuva
Petri Pirskanen Vastaus kommenttiin #30

On kurjistettu joo, mutta silti Suomi toimii hyvin..

Siis kait sinäkin ymmärrät että Suomella on talous, joka on jo ennestään
- merkkinen ja siihen listään vielä lisää menoja niin velka kasvaa, jolloin pitää alkaa miettimään mistä leikataan? ja nyt leiaktaan oikein kovalla kädellä? Työttömät/eläkeläiset ynm. kärsivät..

Tiedän että sinä sanot tähän että ei olisi pakko leiakata on tuollainen ahne oikeisto joka leikkaa köyhiltä.. No voisihan se olla että Suomi pystyisi olemaan muutaman vuoden vielä ilman rajuja leikkauksia, jokainen olisi iloinen, tänne tulisi tuhansia lisää jne. Mutta jossain vaiheessa ei enää olisikaan mistä jakaa. Olisi Kreikan tie edessä, ihmiset ovat ilman sähköjä!

En käytä keppihevosena kodittomia, vaan Suomalaisia ihmisiä jokaista, minua ja sinua.. Luuletko että ei vaikuta vaikka lääkärijonoihin tai hammaslääkäri jonoihin nuo ulkomaalaiset? Tai mielenterveydellisiin palveluihin? saati muusta puhumattakaan.

Sitten vielä tämä kiva väkivalta/Raiskaus/lainrikkomis ongelmat tähän päälle!

nekin ovat hintana siitä että 0,001% ihmisistä lähi-idästä saa paremmat olot.

Ei minulla sinänsä ole mitään noita ihmisiä vastaan, mutta hommat pitäisi tehdä täällä Suomessa kunnolla, seurata ketä tänne tulee, minkälaisia, antaa heille selvät säännöt ja tehtävät.. Ja nyt ei tehdä joten tahdon sellaisia ihmisiä päättämään jotka tekevät!

Käyttäjän MattiKarnaattu kuva
Matti Karnaattu Vastaus kommenttiin #11

Suomen elintaso laskee joka tapauksessa ja se ei liity mitenkään lähi-itään. Väestön vanheneminen ja globalisaatio sen tekee.

Huhtasaari haluaa kovasti ajaa suomen venäjän vasallivaltioksi. Miten se on suomen asialla kun käskyt tulee Putinilta?

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

"Enemmänkin yritän kumota sen persujen ylläpitämän valheen, että Huhtasaari olisi kansan asialla."

Aivan yksiselitteisesti sekä Euroopassa että Suomessa kansat tuomitsevat haittamaahanmuuton eri kyselyjen mukaan.

Käyttäjän IiroOrava kuva
Iiro Orava Vastaus kommenttiin #12

Mutta enemmistö Suomesta haluaa lisää maahanmuuttoa. Vastustaahan enemmistö varmasti äärioikeistoa, mutta ei se estä Huhtasaarta hehkuttamasta miten hän on muka koko kansan asialla. Eipä estä persuja leikkimästä natsien kanssa. Nytkin samaan aikaan kun PVL häiriköi Haaviston kampanjaa, niin Huhtasaarella oli järkkärinä tunnettu natsi ja oikein samoissa kuvissa poseerasivat.

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen Vastaus kommenttiin #31

"Mutta enemmistö Suomesta haluaa lisää maahanmuuttoa."

Haluaako? Huutavaan työvoimapulaan varmaan.

Käyttäjän IiroOrava kuva
Iiro Orava Vastaus kommenttiin #36

Viimeisimpien kyselyjen myötä kannattaa. Ja se on ihan sama kannattaako maahanmuuttoa vai ei, niin Suomi tarvitsee sitä. Täällä kuolee enemmän porukkaa kun syntyy. Tajuat kai termin eläkepommi? Kuvottaa jonajatus jostain Persulandiasta, jossa keski-ikä on päälle kuudenkymmenen ja jos nyt on paha aivovuoto ulkomaille, niin millainenhan se sitten persujen vallan alla olisi?

Kyllä kai moni kansalainen alkaa epäröidä, kun puolue joka istui hallituksessa lietsoo täyttä vihaa maahanmuuttajia kohtaan ja vielä täysin perusteettomasti. Laittaisivat omat rivit kuntoon. Isommalla prosentilla persu on väkivaltarikollinen kuin maahanmuuttaja. Jos tuollaista yleistystä pitää sietää, niin alkaisivat yleistää itseään.

Käyttäjän jockerantanen kuva
Jocke Rantanen Vastaus kommenttiin #31

Sekoitatko tahallasi MAhanmuutonja elintasopakolaiset?

Juha Kuittinen Vastaus kommenttiin #12

Iltalehden Taloustutkimus Oy:llä teettämän kyselytutkimuksen vastaajien enemmistö, 58 prosenttia, kaipaa pakolais- ja maahanmuuttopolitiikkaan kovia keinoja.

Keinoiksi määriteltiin esimerkiksi viranomaisten toimivaltuuksien lisääminen ja kireämpi maahanmuuttopolitiikka.

http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201708232200346985...

Käyttäjän IiroOrava kuva
Iiro Orava Vastaus kommenttiin #40

Ja tuoreemman HS:n gallupin mukaan enemmistl kannattaa. Linki itse jutussa.
Ja se on ihan sama kannattaako maahanmuuttoa vai ei, niin Suomi tarvitsee sitä. Täällä kuolee enemmän porukkaa kun syntyy. Tajuat kai termin eläkepommi? Kuvottaa jonajatus jostain Persulandiasta, jossa keski-ikä on päälle kuudenkymmenen ja jos nyt on paha aivovuoto ulkomaille, niin millainenhan se sitten persujen vallan alla olisi?

Kyllä kai moni kansalainen epäröi maahanmuuttoa, kun hallituksessa istunut puolue lietsoo täysin perättömästi täyttä vihaa maahanmuuttajia kohtaan. Isommalla prisentilla persu on rikollinen kuin mamu.

Käyttäjän jockerantanen kuva
Jocke Rantanen

Huhtasaari ei ole EU-vastainen. Hän vastustaa EU - liitovaltiota jossa meiltä vietäisiin kaikki loppukin itsemääräämisoikeua ja Suomi - nimisestä alueesta tulisi Eurostoliiton takamaita.

Huhtasaari haluaa Fixitin ja nythän on jo niin että on suuri joukko talousasiantuntijoita jotka ovat sitä mieltä että Euroon liittyminen oli suuri virhe. Euro ei ole ollut meille kannattava vaan se on tullut kalliiksi ja maksaa joka päivä valtavasti lisää.

Käyttäjän mikkokokko kuva
Mikko Kokko

Laura ja perussuomalaiset luultavasti kiittävät Iiron mainoksesta. Itsekin laitan tässä kommentini mukaan jotta blogisi säilyttää suosionsa luetuimmissa.

Käyttäjän IiroOrava kuva
Iiro Orava

Persuus on mielentila ja tätä Huhtasaaren ja persujen p**kan jauahmista voi kyseenalaistaa. Jos huhtasaarelaisten valheet on hyvää mainosta Huhtasaarelle, niin asiat on todella huonosti. Tosin onhan persuissa muutenkin rikollisuus enemmänkin meriitti kuin minkään tason haitta.

Käyttäjän mikkokokko kuva
Mikko Kokko

Kerro toki Iiro, että mikä sinut aikanaan sai persuksi?

Käyttäjän IiroOrava kuva
Iiro Orava Vastaus kommenttiin #34

Oli helpompi kuunnella ja uskoa oikeistopopulistien yksinkertaisilta kuulostavia "ratkaisuja". Irti EU:sta ja rajat kiinni, niin kaikki ratkeaa. Tilanne oli vaikea, eikä omassa elämässäkään pyyhkinyt kovin hyvin. Lisäksi olin jopa hieman rasistinen ja islamvastainen, koska en tiennyt paremmin. Suhtaudun toki islamiin edelleen sinänsä kriittisesti, mutta se koskee jokaista uskontoa. En suhtaudu muslimeihin kriittisesti uskonnon takia tai pidä yllä mitään ennakkoluuloja muslimeja kohtaan.

Tämän oman historiani takia vastustan tätä oikeistopopulistista ryönää.

Käyttäjän jockerantanen kuva
Jocke Rantanen Vastaus kommenttiin #59

#59 Kerro Iiro miksi lähdit Perussuomalaista?

Käyttäjän IiroOrava kuva
Iiro Orava Vastaus kommenttiin #68

Ymmärsin sen, että perussuomalaisten "ratkaisut" eivät ole mitään oikeita ratkaisuja mihinkään. Meitä oli kaveriporukassa useita persujen kannattajia ja kaikki vähän samaa aikaa se huomattiin samoja asioita. Lisäksi kun ajatteli sitä, millainen perussuomalainen Suomi olisi, niin ajatus ahdisti. Lisäksi tajusin miten vastenmielistä on ratsastaa vähemmistöjä kiusaavalla politiikalla tai pelkällä vihan lietsonnalla. Pysyin vielä pitkään sen jälkeen todella EU-kriittisenä, mutta kun lukia ja otti asioista selvää, niin myönteisyys ylitti vastustuksen. Paljon on ongelmia EU:ssa ja maahanmuutossa, en sitä kiellä, mutta mielestäni ongelmat on parempi ratkoa sellaisten ihmisten kesken, jotka tietää mitä tekevät ja mitä seurauksia eri ratkaisuilla voi olla.

Käyttäjän TomiSolakivi kuva
Tomi Solakivi Vastaus kommenttiin #59

Niin että kuvainnollisesti tässä on yksi ex-alkoholisti paasaamassa kohtuukäyttäjille miten absolutismi on ainoa oikea vaihtoehto? Voihan se toki olla vaikea ymmärtää keskitietä, jos itse pystyy ainoastaan menemään ääripäästä toiseen.

Käyttäjän KaroKankus kuva
Karo Kankus Vastaus kommenttiin #81

Vihreisiin liittyminen on kyllä aika keskitien ratkaisu, eikä mitään ääripäästä toiseen menemistä.

Käyttäjän TomiSolakivi kuva
Tomi Solakivi Vastaus kommenttiin #82

Riippuu asiasta. Jos nyt vaikka maahanmuuttokysymyksessä asettelet suomalaiset eduskuntapuolueet janalle, et millään saa Vihreitä (saati tämän mouhoamisen perusteella Oravaa) mihinkään keskitielle, vaan ennemminkin sinne toiseen äärilaitaan, jossa jokainen janalla keskemmällä oleva on rasistinatsi.

Käyttäjän IiroOrava kuva
Iiro Orava Vastaus kommenttiin #81

Miten vihreät on ääripää?

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Lauran hehku sammuu sunnuntaina, taitaa monella persulla olla rokulipäivä maanantaina, kun täytyy hukuttaa kyyneleet tuoppiin.

Koettakaa kestää Niinistöä taas seuraavat kuusi vuotta. :)

Käyttäjän JussiNummelin kuva
Jussi Nummelin

Iso osa Huhtasaarta somessa hehkuttavista ei käy maanantaisin töissä yleensäkään. Eikä minään muunakaan päivänä.

Käyttäjän mikkokokko kuva
Mikko Kokko

Olipas Jussilta kiva kommentti. Väittäisin että vihapuhetta mutta koska on kohdistettu Lauran kannattajiin ja äänestäjiin kuten minuun, niin eihän se silloin sellaista ole.

Käyttäjän JussiNummelin kuva
Jussi Nummelin Vastaus kommenttiin #17

En ole nähnyt sinua hehkuttamassa Huhtasaarta somessa ja käsittääkseni sinulla on työ?

Käyttäjän mikkokokko kuva
Mikko Kokko Vastaus kommenttiin #18

En ole nähnyt sinua muualla kuin blogistanissa dissaamassa Huhtasaarta ja persuja, joten sinulla täytyy olla työ?

Käyttäjän JussiNummelin kuva
Jussi Nummelin Vastaus kommenttiin #20

Montako Huhtasaaren dissaamista olet blogistanissa nähnyt minulta?

Ja kyllä, käyn ansiotyössä.

Käyttäjän IiroOrava kuva
Iiro Orava Vastaus kommenttiin #20

No nuo kova äänisimmät Suomi ensin -porukat eivät kyllä töissä käy. Tai sitten heillä on uskomattoman joustava työnantaja kun kuukausi tolkulla häiriköivät ihmisiä kadulla.

Käyttäjän mikkokokko kuva
Mikko Kokko

Rasti seinään, Ritala dissaa persuja.

Käyttäjän AleksiParkkinen kuva
Aleksi Parkkinen
Käyttäjän IiroOrava kuva
Iiro Orava

No sitä on nyt niin kovasti somessa ainakin huudettu ja jostain MV-lehdestä revitty Huhtasaarelle 60% kannaatuslukemia. Näihin kommenteihin kun olen vastaan sanonut, niin on tullut kehotusta tappaa itseni ja vaikka mitä ryönää. Huhtasaarelaisilla on muutenkin lähtenyt tuo valheiden levity täysin käisistä.

Käyttäjän mikkokokko kuva
Mikko Kokko

Kuka on huhtasaarelainen? Ja onko huhtasaarelainen jotenkin paha ihminen? Ihme shaibaa. Kaikki häntä äänestävätkö?

Käyttäjän AleksiSaarinen kuva
Aleksi Saarinen

Ainakin vaalikoneissa Laura tuntuu järjestäen olevan suositelluin ehdokas, joten tämän perusteella voisi sanoa, että hän on kansan asialla enemmän kuin muut ehdokkaat.

Käyttäjän JussiNummelin kuva
Jussi Nummelin

Saanen epäillä ettei suuri(n) osa kansasta ole tehnyt vaalikoneita. Sitä paitsi sama henkilö voi tehdä sen moneen kertaan.

Se ei siis ole gallup saati äänestys.

Käyttäjän AleksiSaarinen kuva
Aleksi Saarinen

Saat toki epäillä vaikka pieniä vihreitä miehiä, mutta ei täällä ole kukaan sellaista väittänytkään.

Blogi koski "kansan asialla olemista", mitä se sitten ikinä tarkoittaakaan.

Ei sitä ketä ihmiset aikoo äänestää, sitä mitataan gallupeissa.

Blogisti vertaili olettamiaan kansan sekä Lauran vastauksia. Vaalikoneet toimivat pitkälti samalta pohjalta, mutta siinä kansa sekä ehdokkaat pääsevät itse vastaamaan, joten ei tarvi nojata yhden ihmisen arvailuihin.

Käyttäjän IiroOrava kuva
Iiro Orava

Ja se kertoo mitä? En ole itse saanut Huhtasaarta, mutta kun halusin lukea hänen perusteluja, niin ei ole. En vastauksia katsonut, mutta kommentteja ei ole. EHkä se on vastanut kaikkeen: ei mielipidettä. Ja eikös tuo uutisoitu Iltalehden vaalikoneesta? Iltalehtihän on nykyisin persutrollien leikkikenttä

Käyttäjän AleksiSaarinen kuva
Aleksi Saarinen

Mielestäni vastasin jo noissa edellisissä kommenteissani siihen, mistä se kertoo.

Ja huom. vaalikoneissa (monikko)

Suosittelen katsomaan ne hänen vastaukset, niin ei tarvi arvuutella.

Käyttäjän TeppoSyvril kuva
Teppo Syvärilä

Vaalikoneet, hölmöt tekevät päätökset niiden avulla.

Käyttäjän mikkokokko kuva
Mikko Kokko

#44

Niin, varmaan hölmömmät kuin sinä?

Käyttäjän mmarttila kuva
Markku Marttila

Vesa-Matti Saarakkala julkaisee blogissaan vain ne kommentit, jotka hän hyväksyy.
Alla oleva kommenttini on mielestäni maltillinen, mutta se 'ei päässyt läpi'.
Laitan sen tähän blogiin, jonka aihe liippaa aika läheltä Saarakkalan blogia.

http://tp83.puheenvuoro.uusisuomi.fi/249785-presid...

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

Vesa-Matti Saarakkala voisi eteläpohjalaisella rohkeudellaan tunnustaa yhden vääjäämättömän tosiasian. Nimittäin sen, että lähimpänä perussuomalaisten ja myös puolueesta loikanneitten sinisten arvomaailmaa on ehdokas Huhtasaari.

Kuka olisi uskonut, että kurikkalaanen kansanedustaja Saarakkala livistää omasta puolueestaan, jonka tulevaisuuden lupauksiin hänen sentään piti kuulua!

Siniseen usvaan haihtuu puolueloikkarien hanke - samaan usvaan häipyi ent. SKYPin tarina.

Olin odottanut Saarakkalasta jonkin sortin eteläpohjalaista auramiestä Lapuan isänmaallisten Laurilan miesten ryhdikkääseen malliin. Mutta kun ei niin ei. ;)

Mitäpä tuosta, toivotan joka tapauksessa Vesa-Matti Saarakkalalle siviilissä oikein hyvää jatkoa!

http://vapaussota.com/lapuan-lumiaura/

Toni Rintala

>Evoluutio?
>Huhtasaari: ei, Suomen kansa: kyllä

Suomen kansasta aika suuri osa sanoo ei. Amerikkalaisista jopa 80%. Hiljattain meille on tullut 50 000 maahanmuuttajaa, jotka on myös luomisopin kannalla. Itse en ole!
Mutta onhan nykyinenkin presidentti Jumalan opin puolella.

>Ilmastonmuutos ihmisen syytä?
>Huhtasaari: ei, Suomen kansa: kyllä

Missä tätä on tutkittu? Ilmastonmuutos on ollut aina. Huhtasaarikin on sen puolella. Ihmisen vaikutusta siihen yhä kiistellään. Suomessakin meren pinta laskee jatkuvasti.

>Tasa-arvoinen avioliittolaki?
>Huhtasaari: ei, Suomen kansa kyllä

Tämäkin oli aika fifty – sixty.

>Presidentin valtaoikeuksien lisääminen?
>Huhtasaari kyllä, Suomen kansa: kyllä

Jep

>Trump?
>Huhtasaari: kyllä, Suomen kansa: ei (tämä perustuu hyvin vahvasti omaan empiriaani aktiivisena somekäyttäjänä, mitään kyselyä en löytänyt, mutta jos jenkit itsekin vastustaa..)

Ja tämä sinun ja tuttaviesi näkemys on paljolti seurausta siitä aivopesusta, jota Suomen media tekee. Milloin kauhisteltiin Trumpin vetäytymistä ilmastosopimuksesta ja kehuttiin Kiinaa, vaikka Kiina on paljon pahempi ilmaston tuhoaja kuin Yhdysvallat. Kiinahan lisää hiilivoimaloita monta sataa, eikä pelkästään Kiinassa vaan myös Afrikassa. Kiina rakentaa juuri yli 100 hiilivoimalaa Afrikkaan, kuinka monta Yhdysvallat rakentaa yhtään mihinkään?

>NATO?
>Huhtasaari: ei, Suomen kansa: ei

Niinistö ja Haavisto: Kyllä.

>Maassa maan tavalla?
>Huhtasaari: ei (teot puhuu puolestaan), kansa: kyllä

Tätä en ymmärrä, kun Huhtasaari nimenomaan on Maassa maan tavalla -ajatuksen puolella. Miten näet teot, että ei?

>Maahanmuuttajat/pakolaiset?
>Huhtasaari ei, kansa: lisää maahanmuuttajia, veteraanit: lisää pakolaisia

Tässä laitat vääristeltyä totuutta. Kansa ei halua lisää maahantunkeutujia. Myöskään veteraanit eivät heitä halua. Työperäistä maahanmuuttoa ei kukaan ehdokas vastusta.

>EU-jäsenyys?
>Suuntaa-antavassa kansanäänestyksessä tehtiin kuten kansa silloin halusi ja EU:n kannatus on kasvanut. Huhtasaari tunnetusti haluaa eroon EU:sta kansan tahdon vastaisesti. Veteraanit taas ovat erityisen EU-myönteisiä. Eli tässäkin erimieltä.

Maanviljelijät ja veteraanit toivovat Suomelle itsenäisyyttä. Myös yrittäjät toivoisivat Suomelle itsemääräämisoikeutta Suomen asoihin.

Käyttäjän IiroOrava kuva
Iiro Orava

Mistä tiedät, että maahanmuuttajat uskovat luomisoppiin? Älä puhu oletuksistasi faktana tai poistan kommenttisi. Miun blogissa persut ei ryönäänsä levittele.

SK:n linkissä oli suomalaisten ilmastonmuutoskäsityksestä. Suomalaiset luottavat tieteeseen ja tiede sanoo yksimielisesti, että ilmastonmuutos on ihmisen aiheuutama. Kyllä ilmasto muuttuu luontaisesti, mutta älä oleta, että tutkijat ja tieteilijät on niin tyhmiä, etteivät ota tätä huomioon.

Tasa-arvoinen avioliittolaki ei ole fifty-sixty: https://yle.fi/uutiset/3-6838914

Huhtasaari kyllä hirnuu tuota maassa maan tavalla tai maasta ulos, mutta eiväthä persut pistä omasta puolueesta raiskaajia tai väkivaltarikollisia ulos. Lisäksi Huuhaasaari halveksyy perustuslakia ja muita lakeja.

Median aivopesua Trumpista? Ei vaan ihan Trumpin omat toimet. Ei se ole mitään aivopesua, että uutisoidaan maailman vaikutsvaltaisimman viranhaltijan sanomisista ja tekemisistä. Miten h*lvetin vaikea tämä on käsittää. Ei vissii saisi uutisoida kuin sellaisista asioista, jotka persuille kelpaa.

Missä Haavisto on sanonut kyllä Natolle? Sanoin jo kerran, että täällä ei valheita levitellä. Mene vaikka sinne persujen suosimalle MV-median sivuille näitä levittelemään.

Lue linkit, äläkä laita sanoja ihmisten suuhun. Veteraanien mielipide on täysin selkä ja niin on kansankin.

Suomella on itsenäisyys vaikka EU:lla onkin paljon valtaa. Nyt itse vääristelet veteraanien mielipidettä, vaikka se on tuossa Verkkouutisten linkissä päivän selvä.

Toni Rintala

Olipas vihainen viesti sinulta...

>Mistä tiedät, että maahanmuuttajat uskovat luomisoppiin?

Koska he (nämä 50 000) tulevat maista, joissa 95-98% uskoo siihen. Tokihan meille tuli 20 000 maahanmuuttajaa muualtakin ;)
Mutta myös muutti pois 15 000 ihmistä, joista suurin osa (noin 60%) uskoo evoluutioon.

>SK:n linkissä oli suomalaisten ilmastonmuutoskäsityksestä. Suomalaiset luottavat tieteeseen ja tiede sanoo yksimielisesti, että ilmastonmuutos on ihmisen aiheuutama.

Riittääkö, että laitan yhden tieteellisen julkaisun toteamaan, että yksimielisyyttä ei aiheesta ole? Edelleen Suomessa meren pinta laskee.

>Huhtasaari kyllä hirnuu tuota maassa maan tavalla tai maasta ulos, mutta eiväthä persut pistä omasta puolueesta raiskaajia tai väkivaltarikollisia ulos.

Miten tämä liittyy maassa maan tavalla? Suomalaiset rikolliset laitetaan suomalaiseen vankilaan, mutta muualta tulleet rikolliset tulisi palauttaa muualle. Niinhän usein myös tehdään. Suomi tosin karkottaa aika harvoin ulkomaalaisia rikollisia.

Ja jos on rikoksesta rangaistuksen kärsinyt, niin Suomen lain mukaan on hyvittänyt rikoksensa. Sinulleko tämä perustuslain kohta ei kelpaa? Halveksutko perustuslakia?

>Lisäksi Huuhaasaari halveksyy perustuslakia ja muita lakeja.

Miten tämä halveksunta ilmenee?
Perustuslakia muutetaan melkein joka vuosi, jos se havaitaan huonoksi jostakin kohtaa. Eli joku haluaa muutosta. Kutsutko eri mieltä olemista halveksumiseksi??

Käyttäjän MattiKarnaattu kuva
Matti Karnaattu

On huomioitavissa että persu-kristillisdemokraatit-keskusta -alueella on semmoinen takapajuinen raamattu -vyöhyke missä maa on litteä ja luotu 6000v sitten.

Miten tuommoiset voi äänestää mistään homoliitoista tai geenimanipuloinnista kun biologia ei kuulu yleissivistykseen?

Käyttäjän IiroOrava kuva
Iiro Orava

Miksi? Koska sanoin ilkeästi, mutta totuudenmukaisesti Huhtasaaresta? Elätelkää toiveitanne siitä päivästä, että persut hallitsevat koko internettiä, niin tulee varmasti parempi mieli.

Toni Rintala

"totuudenmukaisesti Huhtasaaresta?"

No "totuudenmukaisuus" on mielipideasia ;)
Olihan siinä vähän totuutta taivuteltu.

Käyttäjän IiroOrava kuva
Iiro Orava Vastaus kommenttiin #46

Ei se ole mielipideasia. Huhtasaari ja hänen kannattajansa väittävät hmHuhtadaaren olevan kansan asialla, vaikka kansa ei ole monessakaan asiassa Lauran kanssa samaa mieltä. En minäkään rupea ajamaan sitä, että ammutaan raketilla 63 miljardia kuuhun ja perään väitä tätä kansan mielipiteeksi. Huhtasaaren kannattajat koittavat päättää mikö on se oikea milipide ja kansan mielipide. Samalla tapaa he koittavat määritellä, että on isänmaallista vihata pakolaisia ja haluta irti EU:sta. Samalla he yrittävät määrätä, että on kristillistä vihata pakolaisia, vaikka asia on juuri päinvastoin.

Toni Rintala Vastaus kommenttiin #61

>Huhtasaari ja hänen kannattajansa väittävät hmHuhtadaaren olevan kansan asialla, vaikka kansa ei ole monessakaan asiassa Lauran kanssa samaa mieltä.

Joissakin osa on eri mieltä. Monissa suurin osa kansasta on samaa mieltä.

> he koittavat määritellä, että on isänmaallista vihata pakolaisia

Aikamoista vihapuhetta sinulta. Ei ole isänmaallista vihata pakolaisia. Ei Huhtasaaren eikä perussuomalaisten mielestä.

> Samalla he yrittävät määrätä, että on kristillistä vihata pakolaisia, vaikka asia on juuri päinvastoin.

Sinä ainakin tunnut vihaavan perussuomalaisia. Mutta vihasi syy on ihan itse keksimäsi ja perustuu valheisiin. Sinä väität vihaa olevan, vaikka sitä ei ole. Paitsi sinulla.

Käyttäjän IlkkaJanhunen kuva
Ilkka Janhunen

#39: "Miksi? Koska sanoin ilkeästi, mutta totuudenmukaisesti Huhtasaaresta?"

-> Ei suinkaan siksi. Ja on vain oma arviosi, että olisit ollut totuudenmukainen. Et ollut. Kirjoituksesi typeryys ilmenee sen sisällöstä.

Käyttäjän TeppoSyvril kuva
Teppo Syvärilä

Minusta ihan hyvä kirjoitus. OK ei sovi kaikkien näkemykseen.

Huhtasaari on ehdokkaista huonoin, se nyt on vaan totuus.

Toni Rintala

"se nyt on vaan totuus."

Se on teppomainen totuus ;)
Totuus on myös se, että Teppo on väärässä.

Käyttäjän OutiMara kuva
Outi Mara

P**kan jauhantaa, kuten Orava itsekin toteaa.

Käyttäjän hietanenkaija kuva
Kaija Hietanen

Mikä on ongelmasi, Iiro? Blogisi on täynnä herjauksia ja perustelemattomia oletuksia, ja liippaa jo läheltä Blogistille asetettujen sääntöjen rikkomista, joka menee näin:"Blogistin kirjoituksen sisältö ei saa olla sisällöltään ketään millään tavalla loukkaava tai herjaava". Blogisihan on jo melkein vihapuhetta. Mikä on tarkoituksesi? Jos tarkoituksesi on vähentää Huhtasaaren suosiota, se tuskin tällaisella kirjoituksella onnistuu, niinkuin Mikko Kokko täällä jo sinulle kertoikin, joten kiitos mainoksesta! Hengitä syvään, Iiro.

Käyttäjän IiroOrava kuva
Iiro Orava

Ongelmani, ja yleisesti iso ongelma on tämä totuuden jälkeisessä ajassa eläminen, jota Huhtasaarikin kovaa pyrkii Suomeen tuomaan. Täysin vastuuttomalla politiikalla ja möläytyksillään perussuomalaiset rapauttavat yhteiskuntaa. Toki monissa asioissa on ongelmia, mistä persut puhuu, mutta persujen ratkaisut eivät ole mitään ratkaisuja vaikka ne varmasti kuulostaakin ihanan yksinkertaisilta ja helpoilta. Ne on vastuuttomia ja selkärangattomia. Tosiaan tuossa ylhäällä mainitsin miten olen itsekin uskonut tämän oikeistopopulistisen p*skan ja ollut jopa persujen varavaltuutettu. Siksikin kirjoittelen tästä. Tiedän, ettei tämä nyt kaikista paras keino ole saada järkeä ihmisten päähän ja tyylini on aika aggressiivinen ja ilkeä. Ehkä se iän myötä rauhoittuu.

Käyttäjän PetriPirskanen kuva
Petri Pirskanen

oletan että olet vihreä?

Joten kysyn sinulta kun totuutta huudat?

Luuletko että pelastamme maailman korottamalla polttoaineveroa/verottamalla päästöjä ja tukemalla tuulivoimaa??

Käyttäjän MattiKarnaattu kuva
Matti Karnaattu Vastaus kommenttiin #72

Tuskin maailma tuolla pelastuu mutta voi auttaa aika paljon valtion alijäämäisessä taloudessa kun automaatio vie työt.

On paljon järkevämpää verottaa kulutusta kuin työn tekoa.

Omavarainen energiantuotanto myös vähentää riippuvuutta tuontienergiasta ja ns. passiiviset energian tuottotavat on erittäin järkeviä kun ei tarvitse sitä polttoainetta ostella. Alkuinvestoinnin jälkeen minimaalisella ylläpidolla jauhavat energiaa.

Eli joo, ehdottomasti verotusta lisää juurikin polttoaineisiin ja kulutukseen. Alkoholin vapautus myös kauppoihin ja sen veroprosentin säätö niin että maksimoidaan verotuotto. Kannabis vapaaksi ja maksimoidaan verotuotto. Sokeri verolle ja maksimoidaan verotuotto. Liha tavallisen ALV:n piiriin. ALV nosto johonkin 25%:n. Veneiden verotukselle maksimi jolla ne pysyvät suomessa. Autovero on hyvä asia, saa pidettyä vanhoilla röttelöilläkin arvoa eikä niitä sitten niin hanakasti osteta muualta.

Sitten voisikin miettiä verokevennyksiä palkkoihin.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Isis iski Afganistanissa Pelastakaa Lapset-järjestöön. Se ja Punainen Risti joutuvat lähtemään maasta. Meinaan vaan että samat vihankohteet äärioikeistolla ja Isisillä.

Käyttäjän KaroKankus kuva
Karo Kankus

Aivan tottahan se on, ettei Huhtasaari minkään kansan asialla ole. Ainoastaan jonkin yksi kansa, yksi kieli ja yksi mieli tyylisen joukon, jonka persut kuvittelevat kansaksi. Eikä tätäkään näemmä voi sanoa ääneen ilman närkästymistä.

Käyttäjän IlkkaJanhunen kuva
Ilkka Janhunen

#53: Tämä oli vielä typerämpi kirjoitus. Ei mitään muuta sisältöä kuin oma mielipide. Huono esitys.

Käyttäjän jockerantanen kuva
Jocke Rantanen

Eihän asia näin ole. Laura Huhtasaari haluaa että niiden asiat jotka ovat tämän maan rakentaneet, laitetaan kuntoon. Että edes leipöjonoissa ruokaa kerjääville olisi mitä jakaa. Toiset haluavat että tänne tuodaan suuret joukot ihnisiä joista kukaan ei tiedä mitään ja heille annetaan maksutta kaikki sekin mitä kantaväestö ei saa edes rahalla. Ja vielä ohituskaistaa pitkin.

Käyttäjän KaroKankus kuva
Karo Kankus

Kirjoituksen pihvi oli edustaako Huhtasaari kansaa mielipiteineen. Myönteisimpienkään arvioiden perusteella Huhtasaari ja hänen puolueensa eivät saisi edes puolta äänistä, mikä on hyvä.

Tuollaista haluavia ei taida pahemmin olla, tai vähintään tuollaista haluavien määrä julkisessa keskustelussa on olematon. Moni kuitenkin uskoo tai teeskentelee uskovansa että noin ajattelevia on paljonkin, mikä on valitettavaa.

Käyttäjän jockerantanen kuva
Jocke Rantanen Vastaus kommenttiin #76

Kumpia tarkoitat, Niitä jotka haluavat että leipäjonoissa olisi mitä jakaa vai niitä jotka haluavat ns. paperittomia tänne?

Luulisin että 99% haluaa että leipäjonoissa olisi mitä jakaa ja jo Helsingin valtuusto on enemmistöpäätökselle päättänyt antaa ns. paperittomille ohituskaistan kaupungin tarjoamiin palveluihin. Eihän tämä jänkkäämällä muutu miksikään.

Käyttäjän KaroKankus kuva
Karo Kankus Vastaus kommenttiin #77

Viittasi pakolaisia koskevaan olkiukkoosi.

Käyttäjän OutiMara kuva
Outi Mara

Mikä kansa? No ehdokkaitten arvomaailmasta päätellen. Afrikan maiden, Lähi-Idän maiden, Kiinan tai Suomen kansa. Kenen puolesta sinun presidenttiehdokkaasi puhuu? Presidentin, jos kenen, tehtävä on edustaa suomalaisia ja Suomea.

Käyttäjän MattiKarnaattu kuva
Matti Karnaattu

Paavo ja Huhtasaari ajattelee venäjän kansan etua.

Käyttäjän kraavi95 kuva
Keijo Räävi

Huhtasaaren mukaan Sveitsi on uusi normaali. Siis maa joka piilottelee juutalaisilta varastettua omaisuutta ja onhan siellä sentään käkikello.

Huhtasaari jaksaa myös kehuskella Trumpin politiikkaa vaikka suomalaisista vain 20% pitää miehen politiikasta.

Huhtasaari on todella kaukana suomalaisten ajatusmaailmasta.

Käyttäjän IiroOrava kuva
Iiro Orava

Huhtasaari on myös useaan otteeseen kehunut Trumpia Obaman hallituksen saavutuksista.

Miusta tuollainenkin on jo niin paha homma, että tuo pitäisi potkia pois tästä maasta.

Käyttäjän IlkkaJanhunen kuva
Ilkka Janhunen

"Miusta tuollainenkin on jo niin paha homma, että tuo pitäisi potkia pois tästä maasta"

-> Et näköjään ymmärrä, kuinka typerää on edes sanoa mitään tuollaista? Saat kotiläksyksi selvittää, mikä tuossa sanomassasi oli typerää.

Käyttäjän KaroKankus kuva
Karo Kankus Vastaus kommenttiin #70
Käyttäjän jockerantanen kuva
Jocke Rantanen

Aloitetaan alusta.
Evoluutio, kukaan ei voi varmuudella tietää mistä tämä kaikki on alkujaan ja miksi.

Ilmastonmuutos, on valtava määrä tutkimustietoa joka kumoaa tämän teorian. Teoria on itse asiassa rakennettu perse edellä puuhun menemällä.
Ensin on ratkaisu ja siihen keksitään ongelma, tarvitaan uusi ratkaisu tukemaan edellistä joten keksitään sille ongelma....

Kysymys eutanasiasta valkenee sinulle ja kansalaisille vasta kun sitä joutuu pohtimaan läheltä.

Tasa-arvoinen avioliittolaki. Vain mies ja nainen voivat solmia avioliiton. Näin se vain on. Suurin osa kansasta sanoo että mikä ettei, en tuota oikein tiiä koska eihän se koske minua.

Donald Trump on USA:n presidentti, ei Suomen. Ja toivon hartaasti (sanaa saa vielä käyttää), että meidän ei koskaan tarvitsisi olla suuressa kiitollisuudenvelassa hänelle.

Maassa maan tavalla, Mitkä ”teot”?

Maahanmuuttajat, Ei kai Huhtasaari ole koskaan näin sanonut. Hän jopa sanoo että voidaan kyllä ottaa oikeita, hädässä olevia pakolaisia pakolaisleireiltä mutta ei nuoria, terveitä miehiä joiden pitäisi olla puolustamassa ja rakentamassa omaa

Että näin propaganda ammutaan alas.

Käyttäjän MattiKarnaattu kuva
Matti Karnaattu

"Evoluutio, kukaan ei voi varmuudella tietää mistä tämä kaikki on alkujaan ja miksi."

Sepäs ei liity mitenkään evoluutioon. Biologiassa evoluutioprosessi alkaa siitä kun on jo jostain tullut se itseään monistava molekyylikasa.

Evoluutio tiedetään tosiasiaksi, elämän alkua taas ei tiedetä vielä varmuudella.

Käyttäjän jockerantanen kuva
Jocke Rantanen

Jos evoluutioteoria olisi totta niin kaikki elämä olisi pitänyt alkaa yhdestä solun esiasteesta, sille taita olla nimikin.
Joka sitten on jollakin tavalla jakaantunut / lisääntynyt ja kehittynyt.

Huomaa nyt että en sellaisenaan ota kantaa kummankaan enkä minään muunkaan teorian puolesta tai vastaan.
Ihmettelen vain että mitä oli ennen luomista tai BgBangia, ja missä?

Jokainen tulkoon uskollaan autaaksi mutta mitään ei lla toteennäytetty eikä tulla koskaan tekemäänkään.

Toisen pilkkaaaminen hnen uskonsa takia on viisivuotiaan kehitystasolle jääneen juttuja.

Käyttäjän pekkahetta1 kuva
Pekka Hetta

Ehkä naurettavin blogi piiiitkään aikaan. Ei hitto sai yö naurut. On bloggaaja pikkasen pihalla ensinnäkin kansan mielipiteistä. Sit se vetää jotain harhaisia mututuntuma mielipiteitä ja käsittelee ne faktana. Mistä näitä ihme öyhöjä oikein sikiää??

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Persut älähtää aina kun sanoo jotain negatiivista Laurasta, jotenkin hellyyttävää tämä ainainen mielensäpahoittaminen.

Niinistöä saa haukkua ja etsiä vaikka mitä vikoja, mutta kun kyse on Laurasta, niin silloin mennään rajan yli.

Lauraa ovat toimittajakin kiusanneet, ja valtamedia pilkkaa koko ajan.

Opetuslapset ovat erittäin kiukkuisia :)

Käyttäjän donnybird kuva
tuula pakarinen-curry

Hiukan surullista, että kirjoittaja pitää kansan ns. mielipidettä oikeana. Tai median tuomaa sellaista.
Tietysti suurin määrä progandalla tuotetusta tiedosta uppoaa kansaan, mutta
tarkoittaako sekään, että ollaan kansan asilla, kun uskotaan kaikki
valmiiksi pureskeltu tieto. Pyhittääkö tarkoitus niin monet keinot.

Meillä, kuten muissakin maissa, johdetaan kansaa opetuksella, eli doktriinin avuin. Moni koulutuksen alalla on vasta viime aikoina huomannut,
että asia ei tarvitse olla oikea, vaan yhteisesti sovittu on se oikea!

Asiaa voi verrata tähän. Onko rikos oikeasti rikos, jos et jotain tiedä!
On ja ei. Kuinka voi välttää väärän systeemin työnteossa tehtyjä virheitä, joita kaikki tekevät. Kappas vaan, väärästä tulikin oikea.

Laura osoittaa omaa ajattelua, suhteellista älykkyyttä ja vain ihmismielen ja kulttuurin, ja uskonnon alkuperää hän ei ole ehtinyt vielä tutkia.
On monenlaista " uskonnollisuutta", joka on luonnontieteellisyydestä loppujen lopuksi osa ihmisen kokonaiskuvaa tässä maailmassa. Intiassa
ei mitata ehkä uskonnon vaikutusta johtajaan? Vai miten se meneekään...

Käyttäjän MattiKarnaattu kuva
Matti Karnaattu

"Moni koulutuksen alalla on vasta viime aikoina huomannut,
että asia ei tarvitse olla oikea, vaan yhteisesti sovittu on se oikea!"

Ja se yhteisesti sovittu pitää olla tosiasia.

Toimituksen poiminnat