IiroOrava

Kaikki blogit puheenaiheesta Valtionvarainministeri

Juha Sipilästä tulee seuraava valtionvarainministeri

Kun katsotaan gallupeja, niin ainoastaan yksi asia vaikuttaa varmalta: Juha Sipilästä tulee valtionvarainministeri, halusitte sitä tai ette. Kokoomus tai SDP tulee voittamaan vaalit, sekin on aika selvää, mutta ne eivät tule mahtumaan samaan hallitukseen, joten kolmanneksi suurimman puolueen puheenjohtajasta tulee valtionvarainministeri On toki mahdollista, että vihreät tulevat keskustasta ohi, mutta se ei tule olemaan helppoa, vaikka luotankin kovasti Pekka Haavistoon.

Luku, joka ei perustu mihinkään

Valtionvarainministeri käyttää maan tärkeimmällä poliittisella foorumilla, eduskunnan täysistunnossa, lukua, joka hänen omien sanojensa mukaan ei perustu mihinkään. "Sellaista tietoa ei ole, vaan se oli luku, jota käytin siinä tilanteessa. Käytin sitä väärin, virhe oli täysin minun. Sain luvun omasta päästäni, eli se oli täysin virheellinen", ministeri kommentoi.

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015113020752161_uu.shtml

Soini itse valitsi ulkoministerin pestin

Uuden hallituksen muodostamisen yhteydessä Timo Soinille tarjottiin valtionvarainministerin paikkaa, mutta hän valitsi mielummin ulkoministeriön ja ulkoministerin paikan. Hän varmaan ajatteli, että valtionvarainministerin paikka voisi olla hänelle kivikkoinen? Nyt sitten onkin yllättäen osoittautunut, että kivikkoinen voi olla myös ulkoministerin tie.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä